Freya slikker sneen af sin snude

Freya... Og nogle af hendes julegaver

Lørdag: Freya BIM - Bosse BIR

Jeg laver naturligvis også i andre farver.

Freya på muldvarpejagt

"Motorvej" i Polen

Sommerhuset i Tjekkiet

Freya-pigen

Det berømte skit: Arbeit Macht Freit

BIR & BIM

Katerinská jeskyne

Tusind tak for billederne Marianne!

Freya er godt velbefindene i den nye bil.

Præmiehøsten fra Holstebro

Vinder billedet!

Freya & Alfa

Jeg & Freya, Lina & Hilda

Foto: Claus Brodal

En af mine showliner som sælges.

 
NYHEDER 2009

29. DECEMBER 2009

I løbet af natten var der kommet et lille drys sne igen. (dog var det meste af det gamle væk) Jeg så det som en chance for at komme ud og lufte det nye kamera lidt... Men hvor er der altså meget man liiige skal sætte sig ind i. Det er jo ikke længere nok blot at tænde for kameraet og trykke ned for at tage et billede. Foreløbig har jeg nok i at "lege" med det objektiv som fulgte med, men mon ikke at der skal suppleres op senere hen. Mere vil jo ha' mere - er det ikke det man siger...hihi

 

Galleriet er opdateret med lidt snebilleder fra i dag.  

25. DECEMBER 2009

Dagen er nu derpå, og det bliver en dag, hvor vi blot skal slappe af og hygge os efter gårsdagens strabadser.

 

Udover en utaknemmelig farfar der egentlig hellere ville have været til fastelavn, så gik det jo meget godt i går. I år var det mig som stod for julemaden, på nær de to "birdier" (ænder på 4 kg. pr. stk.) som mor fik lov at rense.

 

Som traditionen tro, fristes man næsten til at sige, så gik Freya igen i år med rundt om juletræet, som om at det da var det mest naturlige hun har prøvet længe...Efter at vi var færdige med at synge, dykkede hun med rekordfart ned i gavebunken og fandt sig selv en gave (hun kunne nok lugte sig frem..hihi).

 

Jeg har opdateret snebilleder i galleriet med et enkelt billede ude fra haven >>>, og nogle billeder fra i går med Freya, der er i fuld gang med at pakke gaver op. >>>

 

Fortsat god jul til alle!

23. DECEMBER 2009

Vi fik jo som bekendt en bunke sne mere i går, med dertil hørende snestorm og fygning... Men, bedst som man tror at nu skal der være 1 m sne til juleaften, ja så bliver der plus-grader og smat sne på vejene... ØV.

 

Sneen ER dog langt fra forsvunden og jeg øjnede lige chancen i dag til at tage nogle flere billeder. Galleriet er derfor endnu engang opdateret med snebilleder.

 

I må alle have en rigtig god juleaften i morgen! 

17. DECEMBER 2009

Sneen er over Danmark, og det kan næsten ikke undgåes at der opstår ægte julestemning på den konto.

 

Det er længe siden at vi har haft så meget sne, og jeg vil faktisk vove den påstand at sige at Freya aldrig har oplevet SÅ meget sne. Ikke engang da vi var i Hamar sidste år lå der så meget, som der gør i mørke nu!

 

Freya opfører sig som en lille hvalp igen, hopper og spæner rundt i sneen. Kameraet var selvfølgelig med ude at gå tur i går, så galleriet er opdateret med billeder af Freya i sneen.

 

Galleriet er også endnu engang opdateret med flere flotte julekort. Fra nu af opdaterer jeg løbende.

14. DECEMBER 2009

Endnu en lille opdatering her i december, da galleriet igen er opdateret med dejlige julekort...Tusind tak for dem!!!

 

Imens at jeg venter på sne, som jo er lovet engang i denne uge (så jeg kan komme ud og tage nogle snebilleder!!!) så sidder jeg og laver lidt smykker for tiden. Jeg venter dog spændt på at få nogle lækre Brioletter hjem i Ametyst, Topaz og Citrin, men det sker nok først efter jul. Sådan er det jo, når man vil have det bedste, så bliver jeg nødt til at vente på det...hihi. Jeg blev dog også tilbudt nogle brioletter i diamanter...meeeeen valgte at gøre op med mig selv at inden de var kommet over landets grænser så havde de nok fået en pris, hvor jeg havde svært ved at være med. (også selvom jeg gerne ville..hihi) størrelsen var 12x8mm så det var af pæn STOR carat.

 

Jeg er dog sikker på at mine bestilte ædelstene også er ventetiden værd, da de jo kommer direkte fra sliberiet og derfor har en høj guldsmed kvalitet. Så ja, lidt pynt kommer der også på mig til den nye udstillingssæson.

 

I må alle have en fortsat rigtig god december!!!

11. DECEMBER 2009

Det er altid så hyggeligt at åbne mails her i december, når alle de flotte og kreative julekort strømmer ind. En sand fornøjelse! Jeg vil blot sige tusind tak for dem, og hvor er det dejligt at få sat lidt kulør på det grå december vejr, som er over os i øjeblikket. Tusind tak allesammen!

 

Galleriet er opdateret med flere julekort.

7. DECEMBER 2009

Fredag kørte mor, Freya og jeg afsted mod tyskerland... Destination - Kassel. Det var absolut ikke det bedste kørevejer eller for den sags skyld standse-lufte vejr, for der regnede og regnede. Jeg vidste godt at det er en laaaaaang tur derned, ca. 7 timer her fra Mørke, meeeeen DEN tid kunne ikke holdes da der opstod kø ca. 4 gange, og de 7 timer blev derfor til ca. 9 timer. Pyyyh hvor en tur.

 

Lørdag var udstillingens første dag, og jeg havde selvfølgelig set forkert på start tidspunktet. 9.30 TROEDE jeg at vi skulle på lørdag, så jeg havde enormt travlt med at få gjort Freya klar, derefter ud og lufte, for herefter at klippe poter på Nimbus og Alfa. VDH havde sendt mig to af de samme papirer, så efter at have set i Vibekes kunne jeg jo se at samojederne først skulle på 11.30... Pyyyh.

 

Tyske udstillinger er nu engang ALTID kaotiske synes jeg. Enten bytter de rundt på ringene eller tiderne for bedømmelserne. Denne gang skete intet af dette, men kaotisk var det nu alligevel, når dommeren glemte at dømme nogle af samojederne og nogle af de andre udstillere løber ind foran en inde i ringen... Grrr... Nå, men alligevel vandt Freya sin klasse og fik dermed sit første voksen VDH cert. CAC tog hun også, og blev derefter BIM. Bosse blev BIR - Stooort tillykke Anette!!! Han blev desværre ikke placeret i Store ring, og det forstår man jo ikke!

 

Lørdag aften blev tilbragt oppe på Jakob og Vibekes hotelværelse, med vin og Pizza.

 

Søndag skulle bedømmelserne igang kl. 9.30. Dette papir havde jeg jo fået tilsendt to eksemplarer af, så det tidspunkt må man sige at jeg havde på plads...hihi

Freya vandt endnu engang sin klasse, fik VDH Cert, derefter CAC igen, og jo så snuppede hun også CACIB'et...FEDT! Freya blev BIM igen og Nimbus blev BIR.

 

Meget utraditionelt for en tysk udstilling, så kunne vi få vores kritikker udleveret MEGET hurtigt. Vi sad derfor allerede i bilen kl. 12.30 og kunne begynde at køre hjem. Denne gang gik det hurtigt og vi holdte hjemme i indkørslen kl. 19.05!

 

Senere rullede der en sms ind fra Vibeke, som fortalte at Nimbus desværre heller ikke blev placeret.

 

Dermed sluttede udstillingsåret med 2 x BIM, 2 x VDH Cert, 2 x CAC og 1 x CACIB!!! Udstilling er opdateret med billeder og resultater.

 

Tusind tak til alle for en fantastisk hyggelig weekend og tusind tak for billederne Anette!!!

 

Galleriet er endvidere opdateret med julekort - Tusind tak!

3. DECEMBER 2009

Julekortet er nu sendt ud! Og jeg håber ikke at jeg har glemt nogen...hihi

 

Jeg opdagede dog først bagefter at mailen havde forvandlet et ellers meget klart julekort til en grumset plamage. Jeg havde heldigvis vedhæftet to filer i min julehilsen, hvoraf det ene er den store originale. Denne er ikke sløret, så jeg håber at det er den som i vil åbne!  

2. DECEMBER 2009

I weekenden har vi været en tur på skue i Thisted. 7 samojeder var tilmeldt! Jeg vil sige tusind tak for en RIGTIG hyggelig dag til Pia og Jytte... Hold op hvor fik vi snakket.. Og grint for den sags skyld... Det er netop det som der er så dejligt ved skuer - den afslappede atmosfære, og tiden til at få snakket!

 

I går sendte vi min far og lillebror afsted mod staterne, hvor de skal være i Los Angeles i 12 dage. De er jo ishockey fans til fingerspidserne, så den ultimative tur til Californien for at se deres yndlingshold blev virkelig!

 

Mor og jeg tager så en tur til Kassel i weekenden... Det er godt nok ikke USA, men en hyggelig tur skal vi nok få ud af det... hihi

 

Nu er det jo blevet december, og jeg kun et at sige: Let it snow, let it snow, LET IT SNOW!!!

16. NOVEMBER 2009

Jeg har valgt at nedlægge min engelske version af min hjemmeside, da jeg ikke følte at jeg havde tiden til den, og den blev ofte forsømt. Dette gik også tit ud over den danske version, som jeg nu vil bruge lidt mere krudt på i stedet... :)

 

Det er et stykke tid siden at jeg har givet en lille update omkring mine showliner: www.showleads.mono.net. Da jeg startede med at lave showliner regnede jeg SLET ikke med at det ville blive noget stort. At jeg nu og da ville sælge en enkelt showline og lave nogle til mig selv, var hvad jeg regnede med. MEN, det er simpelthen gået ud over alt forventning. Bare for at nævne nogle få, så er ejeren af årets hund 2007 og ejerne af årets hund 2008 i Danmark indehaver af nogle af mine showliner - Det er da STORT!

 

Men, det er ikke kun i Danmark at mine showliner er ved at blive udbredt. Efterhånden er mine showliner også at finde i: Norge, Sverige, Finland, Tyskland, England, Frankrig og USA!

 

Jeg vil sige stort tak til ALLE som har taget så godt i mod mit bud på hvordan en showline skal se ud!

15. NOVEMBER 2009

Nu fik jeg så lidt tid til at opdatere igen... Udstilling er blevet opdateret med resultaterne fra Herning.

 

Ikke nogle resultater som kan skrives så meget om, men jeg er nu godt tilfreds med lørdages resultat, hvor Freya fik Excellent og blev 3. vinder i en MEGET stor klasse på hele 11 tæver!

 

Men, et stort tillykke SKAL der nu lyde til alle som kom hjem med nogle fantastiske resultater... bla. Rajuma's Fagre Eros fra Norge som blev BIR og BIG4 om lørdagen.. Bosse og Quennie som blev henholdsvis BIM og BIR om søndagen og dermed Dansk vinder... Og jo, Gabe og Robbie som blev henholdsvis Årets tæve og årets han i samojedhundeklubben!

 

Stort Tillykke allesammen!!!

 

For os er udstillingsåret ikke helt omme endnu, men nu holdte vi jo også en pause midt på året..

26. OKTOBER 2009

Indrømmet, min hjemmeside har været noget forsømt på det sidste... Men bestillingerne på mine showliner vælter også ind i øjeblikket efter at jeg har fået det nye materiale. Det er simpelthen så skønt at der er så mange som sætter så stor pris på hvad jeg laver. Drømmetænkning!

 

Freya er kommet helt i pels igen, og hvor er det altså skønt. Så efter en pause fra udstillingerne herhjemme grundet bikini glæder vi os til dobbeltudstillingen i Herning :) 

 

Der er lidt opdateringer i galleriet med nogle nye billeder...

2. OKTOBER 2009

Udstilling er opdateret med weekendens resultat fra skuet i Billund.

26. SEPTEMBER 2009

24. SEPTEMBER 2009

Udstilling er opdateret med resultatet fra Chorzow i Polen.

 

Beretning og billeder fra ferien i Tjekkiet kommer senere.

5. SEPTEMBER 2009

Udstillings-siden er opdateret med dagens resultat fra Sæby.

 

Freyas opdrætter Marianne Kjær >>>, tog også lige nogle billeder af bette-pigen på dagen... Man plejer godt nok at sige at kameraet ligger nogle kilo til billedet, meeeeen jeg er nu overbevist om, Marianne, at dit kamera trækker noget pels fra...hihi... Ej, spøg til side...Der ER IKKE meget at tage billeder af i øjeblikket, da Freya er langt fra fuldpelset...

 

Nu vil jeg snart til at pakke ting og sager sammen inden at vi tager på ferie til Tjekkiet... Det bliver skønt!

23. AUGUST 2009

Nøøøøj, der sker ikke meget på hjemmesiden i øjeblikket... og heller ikke på udstillingsfronten for den sags skyld... Freya er i bikini og har været det siden juni, så jeg synes at kunne ane lidt pels som er ved at vende tilbage.

 

Men ja, jeg tror egentlig at Freya har hygget sig fint ved at holde sommerferie fra udstilling. Næsten for magelig er hun blevet - Det synes jeg illustreres fint ved billedet hvor hun liiiige tar' sig en morfar...hihi

 

Om 14 dage går turen til Tjekkiet sammen med den øvrige og Freya selvfølgelig, hvor vi har "bugget" et sommerhus med egen swimmingpool... det er da ikke helt så tosset! Men ja, det betyder jo også at jeg hverken kommer til Silkeborg eller Brøndby for den sags skyld.

 

Næste gang vi ses bliver først i Herning og det er der jo laaaaaaaaaaang tid til... Men i må alle have så meget held og lykke på de næste udstillinger... :)

29. JULI 2009

Vi har i dag været afsted til 18 års fødselsdag SLASH Berner visit.

 

Alt i mens at vi spiste rigtig lækker mad, tumlede Freya rundt med Berneren Quincy ude på græsplænen. Nøj hvor de hyggede de to. Ind i mellem blev det da også lige til en lur, for Freya måtte jo erfare at en "lille" hvalp på 8 måneder bliver kørt hurtigere træt end hende... Også selvom kampvægten siger over det dobbelte af Freyas..hihi

 

Galleriet er opdateret med en serie billeder af Freya og Quincy under titlen: På Berner visit. >>>

4. JULI 2009

Det var ved at være trængende med en lille opdatering her på hjemmesiden, så som sagt så gjort!

 

Freya er lige så stille ved at smide det meste af hendes underuld, så imens resten af Danmark har lagt under hedebølge a la 30 grader, ja så har der sneet i Mørke. I hvertfald hvis man spørger vores naboer, for det har sneet med Freya-pels...hihi...

 

Vi har været på stranden 5 gange nu, hvor jeg tre af gangene valgte at tage kamera med. Galleriet er derfor opdateret med nogle nye strandbilleder.. og der er MANGE!!! Snapshots er også opdateret med nogle flere billeder af Freya og hendes opholdssted her i varmen.

 

I må alle have en rigtig god sommer, og husk nu at nyde varmen så længe den er her... også selvom det til tider er liiiiige varmt nok.

14. JUNI 2009

Udstillings-siden er opdateret med gårsdagens resultat fra Vejen. Freya stilte for første gang herhjemme i åbenklasse, og hvilken KLASSE... Hele 13 åbenklasse-tæver!!!

 

Selvom "mere vil ha mere" så er jeg så glad for Freyas MEGET tiltrængte EXCELLENT og 4.v i åbenklasse tæve.

11. JUNI 2009 - 2 ÅRS FØDSELSDAG!!!

"I DAG ER DET FREYAS FØDSELSDAG, HURRA HURRA HURRAAAAAAAA..."

Hold op hvor tiden altså bare flyyyyver afsted!!! Freya er nemlig i dag blevet to år og er rykket op i de voksnes rækker. (LÆS: ÅBENKLASSE)

 

Freya har på alle måder vist sig at være en fuldstændig fantastisk tøs, ikke blot i udstillingsringen hvor episoder der står klarest på "lystavlen" var da hun blev Tysk Junior Champion i en alder af 13½ måned, blevet BIM to gange og blandt andet sluttede hendes deltagelse i mellemklassen af med manér ved at blive BEST IN SHOW mellemklasse, BIG1 og BEST IN SHOW i hendes fødeby.

 

I hverdagen er Freya også en rigtig lille charme-prinsesse, der vader direkte ind i ens hjerte...(kortere og bedre kan det næsten ikke beskrives)

 

På trods af at Freya nu ikke længere kan kalde sig hverken valp... eller for den sags skyld EN MEGET STOR HVALP... Ja så er krudten i røven altså ikke brændt ud endnu...

Stort tillykke Freya med de to år!!!

 

 

Natur-billeder i glleriet er opdateret.

6. JUNI 2009

Som mange ved, er jeg hvert år plaget af allergi når vi nærmer os foråret. Efter et lille stykke tid, hvor det ikke har plaget mig det fjerneste er det nu kommet igen i takt med at græsset er blevet noget højere og er begyndt at "fælde" på toppen.

 

Dette betyder desværre også at jeg må aflyse turen til Neumünster i morgen, hvilket egentlig var en tur som jeg havde set meget frem til. Men jeg synes bare ligesom at glæden ved at udstille går lidt af når øjenene løber i vand hele tiden, man føler sig hævet over det hele, er usigelig træt og man ikke kan bestille andet end at nyse.

 

Jeg vil derfor ønske alle danskere der taget til Neumünster i morgen, en rigtig god tur... Og held og lykke!!!

 

Vi ses forhåbentlig i Vejen... :) 

31. MAJ 2009

Denne weekend var det så kreds 7 skue i Vadum som stod for skud.

 

Jeg må indrømme at jeg om fredagen ikke havde meget lyst til at tage afsted, da jeg var utrolig træt efter en uge hvor bestillingerne på showliner bare har væltet ind... Det skal ikke forståes som en klage, for jeg er super glad for at så mange bestiller showliner hos mig.. :)

 

Men, jeg gik i gang med at vaske prinsessen, og på grund af at hun er begyndt at gå i sommerfæld, så var vi faktisk forholdsvis hurtige færdige... 3½ time og hun var tør igen.

 

I Vadum tog solen hurtigt til og lillepigen begyndte at have det noget varmt, på trods af skygge fra teltet, blæseren på buret og en stol som jeg havde sat i ventilations position bagerst i teltet.

 

Freya lagde ud med at blive BIS mellem på trods af en stor gruppe mellemhunde på hele 22 styks. Derefter blev hun også BIG1 og vi skulle vente til Bissen....Og nøj, hvor var Freya ved at være mørbanket nu. Vi gik ind i bissen med oprejst pande, men regnede ikke med noget som helst. Alle hundene skulle løbe, og derefter en, efter en... Og hvad var det så lige at der skete... Freya fik fart på og fik faktisk vist lidt bevægelser!

 

Dommerne besluttede sig for at beholde ALLE 10 hunde inde, hvorefter de begyndte at opremse: BIS4 - Berner, BIS3 - mellem pudel, BIS2 - korthåret hønsehund. Jeg tænkte at det også havde været en rigtig god dag, og at Freya bare havde klaret det så godt trods varmen, men så var det at det skete.... BEST IN SHOW - SAMOJEDHUND!!!!!!!!!!!!!...... weeeeeeeeeeeeeee... det havde jeg SLET ikke regnet med. Freya hun kom, hun så og hun sejrede... og så i hendes fødeby!!!

 

Dommerne kom efterfølgende med SÅ meget ros at jeg var ved at falde bagover... Hold op hvor en dag!!!

24. MAJ 2009

Udstillingssiden er opdateret med tre udstillinger.

 

Skuet i Herning sidste søndag, Specialklubudstillingen i Fjellerad denne weekend og for ikke at forglemme skuet i Holstebro i torsdags.

 

Galleriet er opdateret med nye blomsterbilleder.

 

Freyas side og galleri opdateret med nogle nye fantastiske billeder som Marianne Kjær Jensen har taget.

 

Tusind tak for billederne Marianne. >>>

14. MAJ 2009

Liiiiiige en ikke Freya-relateret opdatering.

 

Som denne opdaterings "site-picture" henviser til, ja så handler det lidt om filmen Engle og Demoner, som jeg var til præmiere på igår.

 

Jeg havde glædet mig i utallige måneder, og havde høje forventninger til at filmen ville fange bogens genialitet. Det værst tænkelige måtte være at den lige som "Da Vinci Mysteriet" ikke ville formå at leve op til bogen.

 

Jeg må dog sige at filminstruktørerne denne gang har gjort det langt bedre, og at Tom Hanks endnu engang fremstiller en slående god præstation, som "the main character" Robert Langdon.

 

Filmens underholdnings værdi er rigtig god, og jeg vil klart anbefale at man skal se den... Om det så bliver i "Biffen" eller hjemme i sofaen er lige meget, men se den, synes jeg næsten man skal.

 

...Men bogen ER endnu engang bedst!

12. MAJ 2009

Jeg har givet hjemmeside et nyt look, da den mørke farve var begyndt at kede mig... Jeg håber at i vil tage godt i mod det.

 

Udstillingssiden er opdateret med resultatet i Ålborg, som godt kunne have været bedre... :)

 

Glædelig maj.

21. APRIL 2009

Indrømmet, min hjemmeside har været noget stillestående her på det sidste og ja, vi kom heller ikke til nationalen i Hedensted. Grunden dertil er at min bedstefar i slutningen af marts blev indlagt på baggrund af brok i maven. Efter han var opereret opstod et nyt problem. En lungebetændelse der nu havde fået frit løb. Han blev derefter lagt i respirator, men hurtigt derefter stod nyerne af, hvorefter lægerne blev nødt til at hælde meget vand i ham, for at få nyerne igang igen. Det fik de ikke, så han blev to dage efter sin indlæggelse kørt til Skejby sygehus for at komme i dialyse.

 

Han er begyndt at komme i bedring nu, og kan ved hjælp af en talestuds som sættes på luftrøret nu viske lidt. Men han ligger stadig på intensiv, og fremtidsudstigterne for at han kommer på en almindelig stue ligger stadig noget fjernt.

 

For at det hele ikke er så trist i denne opdatering, vil jeg lige sige tusind tak for alle de påskekort som jeg har modtaget - Tusind tak allesammen! >>>  

 

Galleriet er også opdateret med flere naturbilleder. >>>

21. MARTS 2009

Freya - Månedens hund!

 

Freya er blevet kåret som månedens hund i blandet "Vi Med Hund" for marts måned 2009.

 

Tusind tak til alle som har stemt på min lille prinsesse...

19. MARTS 2009

Eftersom at Freya er blevet 21 måneder, tænkte jeg at det var ved at være på tide med nogle nye billeder af prinsessen. Der er lagt nye billeder ind på Freyas egen side samt nye strandbilleder i galleriet.

16. MARTS 2009

Udstilling er opdateret med gårsdagens resultat i Stepping. >>> 

5. MARTS 2009

Vi havde i går besøg af Vibeke og Jacob, efter at de havde været til hvalpetræning med deres nye skud på stammen, White Samoyed's Alfa Romeo of Nimbus, i daglig tale Alfa.

 

Freya var ovenud lykkelig for at få besøg af en hund af egen race, og så endda en hvalp. Selvom de to fik sust lidt rundt i huset, så var Freya utrolig blid, og lod den lille "fræksak" spise af hendes gnaveben og lege med hendes bamser. Sålænge hun kunne få lov til at ligge og kigge på ham, så var hun glad. 

 

Galleriet er opdateret med nogle nye billeder under hyggestunder. >>>  

25. FEBRUAR 2009

Vi har denne weekend været en tur i Hillerød til årest galla-udstilling, nærmere betegnet Show of Winners. Freya var egentlig ikke kvalificeret, men på trods af dette slog hun en multi.ch ud i første runde... Ikke så dårligt at min lille tøs...hihi

 

I 1/8 finalen gik den dog ikke længere og vi måtte se os slået af en smuk Australien Shephard.

 

På baggrund af at vejret havde besluttet sig for at sætte sne på prognosen og min influenza, som ikke har sluppet endnu, vendte vi snuden hjemad i pausen. Det begyndte at sne mere og mere, og da vi nåede ud på motorvejen var der til tider kun et enkelt spor. Og med en top fart på 40km/t, er der altså ligepludselig LANGT til Mørke. Heldigvis slog det om i regn da vi nåede fyn og og farten kunne forøges. Men ja, hjem nåede vi da. Fra Hillerød til Mørke = 7 timer. Pyyyh hvor en tur.

 

Her til sidst er jeg stolt af at kunne fortælle at jeg nu blandt flere har solgt showliner til:

Kennel Pawfections - Opdræt af Siberian Husky

Kennel Eros Thymos - Opdræt af Flatcoated Retriever

Kennel Keeshos - Opdræt af keeshond

Kennel Senseo - Opdræt af American Akita

 

Udstilling er opdateret med resultat og et par billede. >>>

Links er opdateret. >>>

13. FEBRUAR 2009

Udstiling er opdateret med resultatet fra Fredericia.

3. FEBRUAR 2009

Vi har denne weekend endnu engang været afsted. Denne gang gik turen til Fyn, nærmere betegnet Årslev. Jeg var fast besluttet på at dette skue skulle fungere som træning inden Fredericia i denne måned, og eftersom at Freya ikke heeeeeeeelt kunne huske at stå stille og løbe pænt sidste uge, mente jeg at lidt træning var tiltrængt.

 

MEN, denne gang var lillepigen som en drøm. Jeg behøver vidst ikke at sige mere end at hun showede og charmerede sig igennem skuet og endte som BIR og senere som vinder af en MEGET flot repræsenteret gruppe, og fik både pokal og rosette. Dommeren i raceringen og i gruppen var da også meget vild med hende og sagde at hun var en fornemt eksemplar af racen - Så kan man altså kun være stolt. I BIS'en blev vi desværre ikke placeret, men fik alligevel en orange rosette at trøste os med.

 

Her til sidst vil jeg sige tak for en rigtig hyggelig dag Ayoe og Lina, og tillykke med Dumles BIS Baby og Annabels (Linas datter) flotte placering som vinder af den yngste aldersgruppe i barn og hund.

 

På gensyn!

 

Udstilling er opdateret med resultatet og flere billeder >>>

Galleriet er opdateret i Højdepunkter >>> og et nyt billede under udstillingsdage >>>

27. JANUAR 2009

Som lovet i sidste opdatering er der nu lidt mere om mine showliner. Jeg har oprettet en lille hjemmeside, hvor der står lidt om linerne, og hvor jeg løbende vil ligge billeder ind af de forskellige designs. Hjemmesiden SHOW LEADS er at finde under mine links og her >>> 

 

God fornøjelse!

25. JANUAR 2009

Nu blev der tid til en lille opdatering.

 

Vi har været på skue i Haverslev, hvor samojederne var pænt repræsenteret af Cristine med Mamba og Arluq, Marianne med Vanilla, Pia med Coco og selvfølgelig jeg og Freya.

 

Det var første gang at vi skulle afsted i år, og hold da op hvor var det tydeligt at mærke på Freya. Efter to måneder med pause havde lillepigen stort set glemt hvad det vil sige at være på udstilling. Stå kunne hun da liiiiige finde ud af, men det der med at trave rundt var en by i Rusland. Så hun hoppede og slog vejrmøler rundt i ringen istedet for... Men på trods af at Freya hoppede afsted som en gaselle kunne dommeren alligevel ikke stå for hende og kom med MANGE rosende ord. Freya trak derfor det længste strå i mellemklassen og blev endvidere BIR Mellem. I den nu genindførte tæveklasse måtte vi se os slået af Mamba og Vanilla, for som dommeren sagde til mig, kunne hun desværre ikke placere Freya højere, selvom hun gerne ville, da hun hoppede meget rundt i ringen... fair nok!

 

Men eftersom at Freya denne gang trak det længste strå af hende og Coco, skulle vi vente på at komme i store ring, hvor dagens bedste mellem skulle findes. Eftersom at der var 25 kvalificerede og at dommeren i dagens bedste mellem, Jan Sonne-Schmidt er dommer for små hunde, regnede jeg ikke med at vi ville blive placeret. Det gik som jeg havde forventet.

 

Ud over at det var vores første tur i ringen i år, var det også første gang at jeg kunne præsentere mine showliner. Der vil senere komme lidt mere om dem.

 

Kan i alle have en god dag på årets første udstilling i Årslev!

10. JANUAR 2009

Vi har idag været i skoven og cykle for allerede tredje gang i år, og hvor er det altså bare balsam til sjælen. Både Freya og jeg nyder det i fulde drag, og man kan ligefrem se hvordan Freya stråler, alt imens hun traver skoven flad.

 

Jeg har endvidere gået og troet at sneen var kommet til Mørke, men nej det viste sig at Freya havde besluttet sig for at gå fæld. Det er ikke bare lidt hist og her at hun fælder, men over det HELE og virkelig meget... hmmm ja, men sådan er det jo at have en samojed. Heldigvis kan jeg glæde mig over at hun bliver fin igen.

 

Men når tålmodigheden brister, har jeg efter et par gode råd fra to personer (Tusind tak fordi at i ville hjælpe) valgt at gøre brug af lidt hjælp fra vand, shampoo og balsam. Så i øjeblikket kommer lillepigen i baljen to til tre gange om ugen. Så må vi jo bare se og håbe på at det hjælper.

 

Vi ses i Fredericia (Hvis altså lillepigen ser nogenlunde hæderlig ud), men må i alle have held og lykke på årets første udstilling i Årslev. 

1. JANUAR 2009

Ja, så skriver vi endnu engang januar, nu blot i en 2009 version - Jeg glæder mig til at tage hul på det nye år, og ikke mindst sætte forventninger for, hvad det nye år vil bringe.

 

Jeg har i de sidste par dage op til nytårsaften, gået og været noget spændt på hvordan Freya vil tage sit andet årsskifte, med henblik på fyrværkeri. Jeg har ikke gået og haft et indtryk af at hun er bange for hverken lysglimt eller lyden, men derimod er sur på det – Dette fik jeg igen i år bekræftet, da Freya var overbevist om at det ville forsvinde ved at gø om kap med det.

 

Jeg var dog forberedt på hendes reaktion, så jeg havde opbygget et lager af guffer og gnave-ting, så hun kunne holde sig beskæftiget. Så imens vi andre fik fondue, spiste Freya sig igennem diverse gnaveben. Der er lagt lidt nye billeder ind under Hyggestunder i Galleriet. >>>

 

Noget af aftenen fik Freya også tiden til at gå med at hoppe rundt på en ballon – Altså indtil at hun hoppede for hårdt… hihi… Der er lagt lidt nye billeder ind i Galleriet under Snapshots. >>>

 

Sidst men ikke mindst har jeg valgt at skyde det nye år ind med en engelsk version af min hjemmeside.

 

Godt nytår allesammen!

KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net